top of page

De Bistro

Hart & Ziel is een bistro waar je elkaar kan ontmoeten en kan genieten van smakelijke, ongedwongen gerechten en heerlijke wijnen. Het authentiek gerestaureerde pand draagt een warme, huiselijke sfeer waar we iedereen hartelijk verwelkomen.

De bistro is geopend van woensdag tot zaterdag. 

 

VOOR GROEPEN VANAF 8 PERSONEN OF VOOR SPECIALE GELEGENHEDEN KUNNEN JULLIE OP AANVRAAG OOK IN DE AVOND BIJ ONS TERECHT. STUUR GERUST EEN MAILTJE VOOR DE MOGELIJKHEDEN!

Hart & Ziel ontspoort uit mijn liefde voor de authentieke Franse routiers, waar mijn ouders ons vanaf jongs af aan mee naar toe namen op weg naar het zuiden van Europa.
Een plek gekend voor simpel maar goed eten, waar je vroeger met een paar draaien aan de vaste telefoon kon bellen naar het thuisfront. 

Ik, Esmee, ben geboren en getogen Zeeuws-Vlaamse en verloor mijn hart jaren geleden al aan de mooie Antwerpse stad. Met mijn bistro op ’t zuid hoop ik al deze herinneringen, mijn passie voor het ontmoeten van mensen en het verlangen naar verbinding, samen te brengen op de meest pure manier.

Mijn droom? Dat Bistro Hart & Ziel een plek is die aanvoelt als thuis, waar je je voeten onder tafel schuift en van goed eten kan genieten.

bottom of page