Lunchkaart -
vrijdag & zaterdagmiddag
Wij serveren op vrijdag en -zaterdagmiddag dezelfde kaart als voor het diner. Zie hieronder.
Als lunch bieden wij ook onze heerlijke garnaalkroketjes aan, al dan niet met een slaatje en frietjes.
Ook de salade geitenkaas (met of zonder spek) staat voor de lunch vast op de kaart.
Vaak hebben wij ook een suggestie op vrijdagmiddag. Deze verschilt elke week!

Diner kaart

Voorgerechten
Tarte Tatin van kerstomaat
Met basilicum-mayonaise en crunch van parmezaan
€ 15
Tomaat Crevette
Grijze garnalen, sla, cocktail en garnalenespuma
€ 17
Beef Bacon
Met koolsla en blauwekaas dressing, afgewerkt met lenteui en huisgemaakte buffalosaus
€ 16
Hoofdgerechten
Asperges op Vlaamse wijze 🌱
Met geklaarde hoeveboter, eitjes en peterselie
Geserveerd met krieltjes
€ 25,50
Schelvis
Geserveerd met prei en jonge venkel, afgewerkt met een wittewijnsaus en saffraanolie
€ 28
Rundersteak
rosé gebakken en geserveerd met courgette duxelles en mosterdsaus
€ 29,5
Supplement
Slaatje: mesclun, tomaat, ingelegde ui & pijnboompitjes
Frietjes + mayonaise
Desserts
Matcha
Matcha ijs met framboos-bosbessengel en
witte chocolade krokante
€ 10
Dessert della casa
Warme Sabayon, abrikozen compote, yoghurt ijs, vanilla-notencrumble
€ 12,50
Chocolade Parfait
Huisgemaakte chocolade parfait met hazelnootcreme en
diplomatensaus van Saint-Germain
€ 13
Espresso Martini
€ 13