top of page

Lunchkaart -
vrijdag & zaterdagmiddag

✤Soep van de dag, geserveerd met brood  €7,50

✤Garnalencocktail €18

✤Salade Geitenkaas (met spek)  €21

✤Garnaalkroketten (2stuks) met sla & frietjes €25

Wij bieden ook vaak een hoofdgerecht suggestie aan op zaterdagmiddag! 

✤ €25,- Lunch elke vrijdagmiddag tussen 12:00 en 14:00 uur
Soep v/d dag * hoofdgerecht * koffie/thee

IMG_7785.jpg
H43A4157.jpg

Voorgerechten


Rode biet tartaar

Handgesneden dry aged biet met pistache en geitenkaas.

€ 18

Tonijn Saku

Gepaneerd met wasabi-sesam crumble, geserveerd met zoet zuur komkommer en ponzu-saus.

€ 19,50

Rundscarpaccio

met rucola, balsamicocrème, zongedroogde tomaat & parmezaan

€ 18

Hoofdgerechten

Gegrilde buternut Medaillon 🌱

Geserveerd op pastinaak creme, met rucola, burrata di buffala, chili
olie en granaatappelpitten.

€ 26

Zalm met kreeftensaus

Geserveerd op en wok van venkel en prei, met kreftensaus en verse dille.

€ 29,50

Herten biefstuk

Roze gebaken hertenbiefstuk op aardpeer puree, geserveerd met vijgen-whisky saus.

€ 32

Supplement

Slaatje: mesclun, tomaat, ingelegde ui & pijnboompitjes € 3,5
Frietjes + mayonaise € 5

Desserts

Crema catalana

€ 10

Coupe mokka

€ 12,00

Tarte tatin met vanille-ijs

geflambeerd met Paus D’auge Calvados

€ 13

Espresso Martini

€ 13

bottom of page