Lunchkaart -
vrijdag & zaterdagmiddag
✤Soep van de dag, geserveerd met brood €7,50
✤Garnalencocktail €18
✤Salade Geitenkaas (met spek) €21
✤Garnaalkroketten (2stuks) met sla & frietjes €25
Wij bieden ook vaak een hoofdgerecht suggestie aan op zaterdagmiddag!
✤ €25,- Lunch elke vrijdagmiddag tussen 12:00 en 14:00 uur
Soep v/d dag * hoofdgerecht * koffie/thee
Voorgerechten
Rode biet tartaar
Handgesneden dry aged biet met pistache en geitenkaas.
€ 18
Tonijn Saku
Gepaneerd met wasabi-sesam crumble, geserveerd met zoet zuur komkommer en ponzu-saus.
€ 19,50
Rundscarpaccio
met rucola, balsamicocrème, zongedroogde tomaat & parmezaan
€ 18
Hoofdgerechten
Gegrilde buternut Medaillon 🌱
Geserveerd op pastinaak creme, met rucola, burrata di buffala, chili
olie en granaatappelpitten.
€ 26
Zalm met kreeftensaus
Geserveerd op en wok van venkel en prei, met kreftensaus en verse dille.
€ 29,50
Herten biefstuk
Roze gebaken hertenbiefstuk op aardpeer puree, geserveerd met vijgen-whisky saus.
€ 32
Supplement
Slaatje: mesclun, tomaat, ingelegde ui & pijnboompitjes € 3,5
Frietjes + mayonaise € 5
Desserts
Crema catalana
€ 10
Coupe mokka
€ 12,00
Tarte tatin met vanille-ijs
geflambeerd met Paus D’auge Calvados
€ 13
Espresso Martini
€ 13