top of page
oktober - december


Voorgerechten
Gele Biet 🌱
Carpaccio van gerookte gele biet met creme van zoete aardappel en geraspte walnoot
€ 15
Bellota Secreto
Iberico met gemarineerde rode kerstomaat, gegrilde ananas en teriyakisaus
€ 18,50
Escescargots à la bourguignonne
Wijngaardslak in de oven gegaard met kruidenboter, knoflook en peterselie
€ 16
Hoofdgerechten
Geroosterde Bloemkool 🌱
met peer, notensaus en crème van Oud Brugge kaas
€ 23,50
Snoekbaarsfilet
Zoetwatervis geserveerd op zwarte pasta. Afgewerkt met kreeftensaus en bieslook
€ 33
Hertenbiefstuk
Met geglaceerde wilde wortelen en oesterzwam. Geserveerd met zoete aardappel krokines
€ 29
Supplement
Verse frietjes + mayonaise
€ 5
Desserts
Elk dessert wordt van begin tot eind bereid door onze chef, volledig huisgemaakt. Flan Classico
Met versiering van karamel
€ 10
Cerises Jubilées
Gekarameliseerde geflambeerde kersen geserveerd met vanille-ijs
€ 11
Mousse Saint Agur
Mousse van smeuïge franse blauwaderkaas met vijgen. Afgewerkt met notenkrokantje en port reductie
€ 12
Mignardises
Kleine zoete lekkernij
€ 8
Espresso Martini
€ 13
Ierse, Italiaanse, Spaanse, Antwerpse Koffie
€ 11
bottom of page
