top of page

oktober - december

H43A1981_Original.jpg
a la carte


Voorgerechten



Gele Biet 🌱
Carpaccio van gerookte gele biet met creme van zoete aardappel en geraspte walnoot
€ 15


Bellota Secreto
Iberico met gemarineerde rode kerstomaat, gegrilde ananas en teriyakisaus
€ 18,50


Escescargots à la bourguignonne
Wijngaardslak in de oven gegaard met kruidenboter, knoflook en peterselie
€ 16



Hoofdgerechten



Geroosterde Bloemkool 🌱
met peer, notensaus en crème van Oud Brugge kaas
€ 23,50


Snoekbaarsfilet
Zoetwatervis geserveerd op zwarte pasta. Afgewerkt met kreeftensaus en bieslook
€ 33


Hertenbiefstuk
Met geglaceerde wilde wortelen en oesterzwam. Geserveerd met zoete aardappel krokines
€ 29


Supplement
Verse frietjes + mayonaise
€ 5



Desserts
Elk dessert wordt van begin tot eind bereid door onze chef, volledig huisgemaakt.


Flan Classico
Met versiering van karamel
€ 10


Cerises Jubilées
Gekarameliseerde geflambeerde kersen geserveerd met vanille-ijs
€ 11


Mousse Saint Agur
Mousse van smeuïge franse blauwaderkaas met vijgen. Afgewerkt met notenkrokantje en port reductie
€ 12


Mignardises
Kleine zoete lekkernij
€ 8


Espresso Martini
€ 13


Ierse, Italiaanse, Spaanse, Antwerpse Koffie
€ 11

Logo donkergroen-6_2x.png

OPENINGSTIJDEN

Dinsdag - Woensdag - Donderdag - Vrijdag: 18:00 - 22:00 uur

Zaterdag: 12:00 - 15:00, 18:00 - 22:00 uur

Zondag - Maandag: GESLOTEN
(beschikbaar voor groepen op aanvraag)

 

Speciale openingstijden

11 november OPEN

17 t.e.m. 22 november GESLOTEN
24 december OPEN VOOR LUNCH

25 december GESLOTEN

26-28 december OPEN

29-30 december GESLOTEN

31 december OPEN (Uitsluitend Oudejaarsmenu)

1 januari GESLOTEN

 

info@bistrohartenziel.be

 

☎️ +32469127654 

  • Instagram
  • Tripadviser
bottom of page