top of page

Lunchkaart -
vrijdag & zaterdagmiddag

Wij serveren op vrijdag en -zaterdagmiddag dezelfde kaart als voor het diner. Onze suggesties kunnen per week verschillen! 

Lunch Suggesties Mei 

 - Handgesneden Steak Tartaar 

- Huisgemaakte garnaalkroketten

 -Tomaat Crevette 

Deze gerechten worden geserveerd met een slaatje en/of frietjes.

IMG_7785.jpg
H43A4157.jpg

Diner kaart 

Voorgerechten


Trio van kumato, artisjok & ricotta 🌱

Mengeling tomaat, gefrituurde artisjok en opgelopte ricotta

€ 15

Scampi Diabolique

In een pittig sausje met paprika

€ 17,50

Dungesneden Angus

Geserveerd met cognac-jus en afgewerkt met granaatappel, balsamicocrème en aioli

€ 18

Hoofdgerechten

Asperges op Vlaamse wijze 🌱

Met geklaarde hoeveboter, eitjes en peterselie
Geserveerd met krieltjes

€ 25,50

Victoriabaars

Op spinaziepuree met lamsoor en kruidencoulis. Afgewerkt met radijsjes

€ 28

Gemarineerde Kalfs Kogelbiefstuk

Met gepofte aardappel en champignon aux fines herbes

€ 31

Supplement

Slaatje: mesclun, tomaat, ingelegde ui & pijnboompitjes
Frietjes + mayonaise

Desserts

Pistache

Pistache ijs met framboos-bosbessengel, crumble en
witte chocolade krokantjes

€ 10

Dessert della casa

Huisgemaaktre citroentaart omgoten met sabayon en afgewerkt met geroosterde amandel 🍋

€ 12,50

So Flute

Huisgemaakte chocolade parfait met hazelnootcreme en
diplomatensaus van Saint-Germain

€ 13

Espresso Martini

€ 13

bottom of page