Lunchkaart -
vrijdag & zaterdagmiddag
Wij serveren op vrijdag en -zaterdagmiddag dezelfde kaart als voor het diner. Onze suggesties kunnen per week verschillen!
Lunch Suggesties Mei
- Handgesneden Steak Tartaar
- Huisgemaakte garnaalkroketten
-Tomaat Crevette
Deze gerechten worden geserveerd met een slaatje en/of frietjes.


Diner kaart
Voorgerechten
Trio van kumato, artisjok & ricotta 🌱
Mengeling tomaat, gefrituurde artisjok en opgelopte ricotta
€ 15
Scampi Diabolique
In een pittig sausje met paprika
€ 17,50
Dungesneden Angus
Geserveerd met cognac-jus en afgewerkt met granaatappel, balsamicocrème en aioli
€ 18
Hoofdgerechten
Asperges op Vlaamse wijze 🌱
Met geklaarde hoeveboter, eitjes en peterselie
Geserveerd met krieltjes
€ 25,50
Victoriabaars
Op spinaziepuree met lamsoor en kruidencoulis. Afgewerkt met radijsjes
€ 28
Gemarineerde Kalfs Kogelbiefstuk
Met gepofte aardappel en champignon aux fines herbes
€ 31
Supplement
Slaatje: mesclun, tomaat, ingelegde ui & pijnboompitjes
Frietjes + mayonaise
Desserts
Pistache
Pistache ijs met framboos-bosbessengel, crumble en
witte chocolade krokantjes
€ 10
Dessert della casa
Huisgemaaktre citroentaart omgoten met sabayon en afgewerkt met geroosterde amandel 🍋
€ 12,50
So Flute
Huisgemaakte chocolade parfait met hazelnootcreme en
diplomatensaus van Saint-Germain
€ 13
Espresso Martini
€ 13