Lunchkaart -
vrijdag & zaterdagmiddag
✤VOOR
Soep van de dag, geserveerd met brood
Tonijn Saku geserveerd met zoetzure komkommer
Garnaalkroketten (2 stuks)
✤HOOFD
Salade Geitenkaas (met spek)
Zalmfilet met verse inktvispasta en kreeftensaus.
Garnaalkroketten (2 stuks) met sla & frietjes
* suggestie Vleesgerecht verschilt wekelijks
Supplementen: Verse frietjes, Slaatje met tomaat, ingelegde ui, dressing en pijnboompitten
✤NA
Zandtaartje met espresso-mascarponecreme
Dessert van 't huis: Sabayon met abrikozen en yoghurtijs
Tarte Tatin met een bolletje vanille ijs

Diner kaart
v.a. 18:00u

Voorgerechten
Tartaar van rode biet
Handgesneden dry aged rode biet met zwarte sesamzaadjes, balsamicoazijn en geitenkaas.
€ 18
Coquilles
Coquilles, avocadocrème en met Ricard geflambeerde prei.
€ 19,50
Porchetta
Dun gesneden porchetta met kruidensalsa, mosterdsla en gedroogde cranberries
€ 18
Hoofdgerechten
Verrukkelijk Veggie🌱
In de oven geroosterde kool met appelcider en gerookte paprikaboter, geserveerd op labneh met verse citroensap, rozijnen en geroosterde hazelnoot.
€ 24
Zalm met kreeftensaus
Gebakken zalmfilet met verse inktvispasta en kreeftensaus. Afgewerkt met foreleitjes en dille
€ 29
Black label Steak 200g
Gegrilde Black label Steak,
geserveerd met zijn jus en een slaatje van kerstomaten, gegrilde paprika en rode ajuin.
€ 29
Supplement
Slaatje: mesclun, tomaat, ingelegde ui & pijnboompitjes € 3,5
Frietjes + mayonaise € 5
Desserts
Gianduja Zandtaartje
Gianduja Zaandtaartje geserveerd met
espresso-mascarponecreme
€ 10
Dessert della casa
Warme Sabayon, abrikozen compote, yoghurt ijs, vanilla-notencrumble
€ 12,50
Tarte tatin met vanille-ijs
geflambeerd met Paus D’auge Calvados
€ 13
Espresso Martini
€ 13